У Києві стався черговий прорив труби. Цього разу вулицю Пушкінську залило гарячою водою та густим жовтим мулом.

Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, публікуючи відповідні кадри.

«Тут Водоканал фільтр-каву наливає у центрі. Бажаючі - приєднуйтеся. Київ, Пушкінська», - написали у спільноті.

На місці прориву вже працюють аварійні служби комунальників. У “Київтеплоенерго” повідомили, що тимчасово довелося призупинити гаряче водопостачання у чотирьох прилеглих будинках.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Також відомо, що труби, які цього разу дали тріщину, прокладалися ще 70 років тому.

«У відповідь на це Кличко знесе ще пару десятків МАФів, які не дають місту бути європейським», - зазначають кияни у коментарях до відео з місця події.

Нагадаємо, раніше У Києві будівництво парковки перетворилося на баталію з активістами: "крадуть велодоріжки і тротуари". Представники нової елітної забудови облаштували місця для машин своїх клієнтів прямо посеред газону і тротуару.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Комунальники змусили киян переходити дорогу "в дерево" - " все продумано до дрібниць!" У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням.

Також «Знай.uа " писав, що Харків'яни поставили жирний хрест на розбитих дорогах. На Харківщині придумали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг