Одна з київських станцій метрополітену раптово вирішила "змінити ім'я". Про це повідомили в телеграм-спільноті «Київ зараз», публікуючи відповідне фото.

На оприлюдненій фотографії-напис на станції метро "Оболонь", від якої відвалився м'який знак.

"На станції метро Оболонь "ь" покинув чат", - пожартували автори повідомлення.

У коментарях користувачі соцмережі припустили, що тепер ремонт аварійного напису дорого обійдеться міському бюджету.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Замінити - піл ляма (мільйона)", - припускає один з коментаторів.

"Півтора ляма", - відповідає йому інший, менш оптимістично налаштований, киянин.

Нагадаємо, раніше У Києві будівництво парковки перетворилося на баталію з активістами: "крадуть велодоріжки і тротуари". Представники нової елітної забудови облаштували місця для машин своїх клієнтів прямо посеред газону і тротуару.

Як повідомляє портал " Знай.ua» Комунальники змусили киян переходити дорогу "в дерево" - " все продумано до дрібниць!" У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням.

Також " Знай.ua " писав, що Харків'яни поставили жирний хрест на розбитих дорогах. На Харківщині придумали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг