Віталій Кличко, мер Києва, показав знімок, який перетворився на гру для його підписників. Відповідне фото він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

На оприлюдненій фотографії – двоє людей, які крокують новеньким тротуаром. Їхніх обличь не видно – вони повернулися до глядача спинами. Обидва кремезних чоловіка вдягнуті у ділові чорні костюми та взуті у чорні туфлі чи кросівки.

«Впізнаєте?», - підписав загадковий знімок столичний градоначальник.

Судячи зі статури та зачіски, можна припустити, що один із чоловіків – це сам Віталій Кличко. Враховуючи разючу схожість та той факт, що зріст колишнього боксера – два метри, а чоловік поруч не на багато нижчий за нього, із великою вірогідністю можна припустити, що це – його молодший брат Володимир Кличко.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Києві будівництво парковки перетворилося на баталію з активістами: "крадуть велодоріжки і тротуари". Представники нової елітної забудови облаштували місця для машин своїх клієнтів прямо посеред газону і тротуару.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Комунальники змусили киян переходити дорогу "в дерево" - " все продумано до дрібниць!" У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням.

Також «Знай.uа " писав, що Харків'яни поставили жирний хрест на розбитих дорогах. На Харківщині придумали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг