Ведучий популярного телешоу" Холостяк " Григорій Решетник показав одного зі своїх синів. Відповідне фото він розмістив на своїй сторінці в Instagram.

На знімку телеведучий і його синочок мило посміхаються і корчать пики на камеру. Варто відзначити, що у Решетняка вже троє дітей – нещодавно його дружина народила хлопчика, якого назвали Сашею.

"Який красень, а вії, будь-яка дівчинка позаздрить! Копія батько!", "Які крутезні пацани", "Улибаки", "Ви суперпапа і супер синочок", "Прикольно супермужчіни", "Взагалі одне обличчя", - коментують фото фанати.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Які у вас діти красиві!!! І дружина!!!", "Гарний хлопчик, весь в тата", "Гриша, я бачу по телевізору!!! У вас чудовий синочок!!! Круті хлопці!!", "Майбутній телеведучий", "Добрий вечір, Григорій. На тата схожий. Це дуже добре, ви просто супер. З любов'ю до вас", "Такий вже дорослий, татів красень", - додають коментатори.

"Милашка! Найкрасивіший з усіх Решетников", "Це Ваня, або Діма?» ,- пишуть українці.

Нагадавши, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.