Покупця продукції мережі "АТБ «в Київській області чекав неприємний сюрприз – обіцяної начинки в булочці виявилося»як кіт наплакав".

Про це розповіли в телеграм-спільноті «чорний список».

"АТБ-щедра душа!",- прокоментував автор повідомлення опубліковану фотографію. На знімку-пиріжок, який виробник позиціонує як випічку з сиром. На ділі ж сиру в пиріжку так мало, що його цілком можна і не помітити.

Фото: ЧС
Фото: ЧС

"Пиріжок з сиром? Від "АТБ», розташованого на вулиці Шевченка, 3г. Вишгород, Київська область", - уточнив покупець злощасного пиріжка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"А де сир?» ,- уточнюють українці в коментарях до фото.

«Оголосіть вартість для оцінки економічної доцільності наповнення його сиром», - додають інші.

"Це не» АТБ" їх робить, а інший виробник», - уточнюють коментатори.

Нагадаємо, раніше Українець втратив доступ до рахунку в "ПриватБанк", приписали невідомий борг: "суму взяли з повітря..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українка відмовилася від "ПриватБанку" і зіткнулася з блокуванням платежів: "не випадковість і не збій"

Також «Знай.иа " писав, що З картки "Приватбанку" шахраї вкрали всі гроші, з поверненням тягнуть: збиток клієнта майже $2 тисячі