На сторінці в Instagram відомої української співачки Анастасії Каменських з'явилася нова публікація. Цього разу красуня показала фото з пляжу.

Фанати із захопленням зустріли новий знімок, захоплюючись стрункими ніжками виконавиці.

"Шикарні ноги, Анастасія!", "Красуня, з приголомшливою посмішкою", "Яка жінка, яка посмішка, красуня, обожнюю", "Прекрасна Анастейша", "Лялька!", - захоплюються її підписники.

"Хто зі мною згодний, що вона найкраща - лайк", "І де це?", "Прекрасна посмішка, чудовий горизонт. Знаєте, що я помітила, у Насті завжди справжня посмішка. У багатьох виглядає награно, як оскал або для селфі для либи, а ось у неї по-справжньому, тому і красиво", "Ох, ну що за краса, і фон теж гармата", "Природа постаралася, і тато з мамою! Це ж треба скільки краси в 1-му фото!", "Божественне фото! Настя, Ви багіня, кольори вражають", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, дружина Потапа Настя Каменських заявила, що вже не та, ким була раніше: "Ми вирішили...". Настя Каменських нещодавно пишно відсвяткувала свій 34-й день народження.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Настя Каменських показала інтимні дотики з Потапом: "Просто без слів". Настя Каменських днями відсвяткувала свій 34-й день народження.

Також " Знай.ua " писав, що Настя Каменських так бурхливо відзначила день Народження, що перестала бути на себе схожа. Настя Каменських 4 травня відсвяткувала свій 34-й день народження.