Популярний український співак Олександр Пономарьов показав своє фото з пухнастою улюбленицею. Знімок він розмістив на власній сторінці в соцмережі Instagram.

«Сьогодні День Народження моєї Ши! Сьогодні приїдуть гості, вона замовила плов і я починаю вже його готувати! І ще, вона готова слухати Ваші вітання, які я їй обов'язково перечитаю! Всім гарного дня!», - поділився Пономарьов радістю із підписниками сторінки.

«Вітаю!!! Нехай завжди вас радує і зігріває своєю відданістю, а Ви її своєю турботою. Їй дуже пощастило з хазяїном. Зізнавайтесь, скільки років виповнилося?», - питають улюбленого співака його палкі шанувальники.

Дехто навіть заримував привітання.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«Ши, прийшла твоя пора! Буде все, хай, на "УРА!!"! Мрії збудуться собачі, ще й ошийник від Versace! Грайся, бігай та стрибай! З Днем народження! Бувай!», - пишуть підписники зірки.

«Довгого і щасливого собачого життя! Багато смачненького, багато обнімашок і почешучек за вушком і цьомик в оксамитовий носик», - пишуть фанати.

Раніше ми повідомляли, Пономарьов, Дзідзьо і Мірзоян підірвали YouTube великоднім хітом, заслухалися навіть в Росії.

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Пономарьов став популярнішим за Моргенштерна через Бога.

Також "Знай.uа" писав, що Олександр Пономарьов показав "душу" стародавнього Львова одним відео.