У Києві мешканці однієї з багатоповерхівок вирішили замурувати свій балкон і вікно в квартирі. Фото їхнього «ноу-хау» опублікували в соцмережах, пише УНІАН.

Як зазначається, дивним рішенням відзначилися власники квартири в Оболонському районі Києва.

Диво-балкон, а точніше, те, що мало бути балконом, знаходиться на першому поверсі будинку, розташованого на вулиці Маршала Малиновського, 15/3. Власники помешкання облицювали плиткою не лише балкон, але й розташовану поруч стіну, на якій було вікно.

У коментарі журналістам у Київській міськраді зазначили, що на кожному балконі має бути своєрідна «кишеня» - «глухий простінок шириною півтора метра, навпроти якого є відкритий отвір».

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Це зроблено для того, щоб під час пожежі в людини була можливість врятуватися, не задихнувшись у диму. Разом із тим, люди часто позбавляють себе такої можливості, об’єднуючи балкон із кімнатою або ж розміщуючи там непотрібні речі.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру.