На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Соломії Вітвіцької з’явився новий допис. Вона розповіла, що необхідно для того, щоб відвідати Грузію в умовах карантину.

«Грузія. Які умови подорожей до цієї неймовірної країни? Наша тижнева мандрівка потребувала трьох ПЛР-тестів, перший перевіряли при посадці та в аеропорту Батумі, другий ми робили на третій день перебування - його питали, коли ми залишали Грузію. Але він був на 10 годин протермінований при поверненні в Україну (діє до більше 72 годин). Тому, на летовищі в Борисполі усіх прибулих контролюють на наявність додатку «ВДОМА». Прикордонники перевіряють запуск - і у нас було 24 години на те, щоб зробити тест і зачекінитися на місці нашої самоізоляції. Щойно отримали негативний тест - завантажили в мережу і за кілька годин нас зняли з самообсервації», - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Соломія також додала, що у самій Грузії ресторани й кав’ярні у будні працюють в стандартному режимі, на вихідних лише на виніс. При цьому з вечора і до ранку всі мають дотримуватися комендантської години.

У вихідні під обмеження потрапляє і робота громадського транспорту. Зручніше орендувати автомобіль.

«Кабріолет тобі пасує», «Вау, як кадр з фільму», «Соломієчка, доброго Вам дня! А я сяду в кабріолєт...», - пишуть у коментарях фанати ведучої.

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розповіла, як заразилася коронавірусом вся її сім'я.

Також "Знай.ua" писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "Одужала, повертається до роботи"