У Києві знесли кіоски, які були розташовані у переході на станції метро «Либідьська». Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

« У переході на станції метро Либідській благоустрій позносив МАФи. Підтримуєте?», - запитали автори повідомлення.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Підтримую. Маю думку, що торгівельну діяльність в підземних переходах потрібно взагалі припинити. Бо це є небезпечно для людей. Але навіщо ви тьотю Катю з "кравчучкою" та пиріжками прибрали? Вона ж на вулиці торгувала», - пишуть у коментарях кияни.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Вони виростуть знову», «На всі 100%. Давно пора», «Маршрутки, МАФи та реклама по місту - це серйозні проблеми Києва. А з кривими воділами вже і таксі це теж проблема! Потрібне державне офіційне таксі. Як у штатах!», - вважають містяни.

«Так на «Харківській» теж знесли, а зараз ще гірше. Торгаші з помідорами, ковбасами, та шкарпетками з трусами розклалися», - додають коментатори.

Нагадаємо, українські школярі передали на Донбас гостинці для дітей: "З надією в серці".

Як повідомляв портал Знай.uа, на полігонах ОРДЛО тривожне загострення: стягнули танки, гармати і міномети.

Також портал Знай.uа писав, як найманці на Донбасі накрили українських героїв з гранатометів і кулеметів.