У Києві магазин популярної мережі COMFY звинуватили в шахрайстві. Про це повідомили в співтоваристві «чорний список» в соціальній мережі «Телеграм».

Як розповів автор повідомлення, він придбав дорогу техніку в магазині, розташованому в торговому центрі "Космополіт" на вулиці Вадима Гетьмана, 6.

"COMFY в ТЦ "Космополіт", на вул.Вадима Гетьмана, 6. При покупці дорогої техніки, киянин виявив в чеку якийсь програмний комплекс за ціною 2800 гривень, про покупку якого його ніхто не попередив», - відзначають в співтоваристві.

Покупець обурився і поцікавився у персоналу магазину, що ж він отримав за такі гроші.

Фото: "Чорний список"
Фото: "Чорний список"

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"На всі заперечення клієнта, персонал магазину запевнив, що це обов'язкова "безкоштовна послуга"... з ціною в чеку 2800 гривень – смішно», - додають у спільноті.

Нагадавши, телефонні шахраї обібрали довірливих пенсіонерів на сотні тисяч гривень: популярна схема досі працює. Правоохоронці затримали організовану злочинну групу.

Як повідомляв портал " Знай", шахрай спритно обвів касирку навколо пальця: як не попастися на новий прийом. Зловмисник намагався обдурити касирку в магазині.

Також "Знай" писав, що молода львів'янка повторила трагічну долю Ганни Кареніної. Жінка загинула на місці НП.