У Києві сталася дивна ДТП - там посеред дороги на шаленій швидкості перекинулася Бетономішалка. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"Сьогодні вранці на проспекті Леся Курбаса сталася ДТП за участю Бетономішалки Mercedes. Попередньо, водій вантажівки не впорався з керуванням, що призвело до перевертання автомобіля», - розповіли в співтоваристві.

Зокрема, з'явилося відео того, як перекинулася Бетономішалка на Курбаса. Після перевірки виявилося, що 53-річний водій був п'яний. У його крові кількості алкоголю перевищувало норму в сім разів.

"Поки не будуть пороти за п'янку за кермом, як в Сінгапурі, так і буде продовжуватися", "він просто хотів залатати дірки», "то він ями так вирішив залити", - коментують кияни.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім п'яного водія, багатьох вкрай здивувала поведінка чоловіка, який їхав по той же дорозі на велосипеді.

"Чоловік на велосипеді позаду сьогодні бухає", - " навіщо? У нього нерви як канати, він спокійнісінько поїхав далі, таке відчуття, що у нього це не вперше», - обговорюють ситуацію кияни.

Нагадаємо, що у Києві 27-річний чоловік влаштував страшну ДТП, в якій загинула 17-річна дівчина.

Як повідомляв портал Знай.ua , український таксист з матами вигнав пасажирку через три гривні: плювки в мою сторону бонусом".

Також Знай.ua писав, що у Львові п'яний у дим таксист "посадив" за кермо покійного батька.