Художник з ніком acoratale з України, який, судячи то постам, зараз живе і працює в Австралії, намалював футуристичний Київ в 2077 році. Свою роботу він розмістив на сторінці в Instagram.

Свою роботу автор назвав "Кіберпозняки". На картині - дрони, літаючі маршрутки і таксі, сяючі хмарочоси і безліч реклами, знайомої кожному українцю.

"Через роботу, де мені і так вистачає малювання, часу і сил пиляти щось для себе залишається мало...»,-зізнався художник у коментарях до своєї роботи.

«У зображенні є тонна мемних пасхалочек, і, якщо хтось зможе знайти їх все, тому чарівне них*я, ну або пиво, якщо ви з Аделаїди»,-додав автор роботи.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Чувак, це просто плазмова гармата", "Це топ. Я хочу собі таку картину. Як можна ісходник отримати?", "Хочу поставити на десктоп. Можна лінк", - захоплено запитують фанати художника.

"Аааааа, це можна розглядати вічно! Кайф", "Офігенно! літаючий Богдан - це щось!", "Це вогнище! Рідні Позняки. Дуже тонка і копітка робота. Пиляйте ще», - додають жителі української столиці.

Нагадаємо, що медсестра захотіла виготовити отруту для собак і поплатилася за це: "звертайтеся".

Як повідомляв портал Знай.uа, українські лікарі показали, що діється в лікарнях в період пандемії.

Також Знай.uа писав, що у морзі переплутали тіла померлих: рідні замість батька відспівали незнайому жінку.