11 травня українці повертаються до буднів та роботи після травневих свят, а популярна ведуча «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Лілія Ребрик тим часом продовжує тішити підписників казковими святами.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram ведуча показала кадр з особистого свята - побачення з коханим чоловіком.

"Сьогодні день розпочався з релаксу))). Звучить гарно: «відпочинок розпочався з релаксу»🙃. Були з чоловіком на побаченні в SPA 🙈. Я запросила🙃. В Києві дуже не вистачає часу на те, щоб розслабитися, щоб походити на масаж, а ще й вдвох (це взагалі космос)... А на відпочинку- саме воно. До того ж всі умови зібрані в одному місці #samaraspa : і фітнес, і йога, і різні масажі, і сауна, і хамам...", - розповіла Лілія Ребрик.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, телеведуча Ребрик з чоловіком перевершили Настю Каменських: "Попа, як у Лілі". Лілія Ребрик показала розваги зі своїм чоловіком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", заміжня Ребрик забула про все в обіймах Анатоліча: "Нам приємно". "Весна. Ранок. Настрій"

Також "Знай.ua" писав щаслива Лілія Ребрик встигла розговітися з коханим чоловіком - "Божа благодать!".Зіркова родина показала, як святкує Великдень