Відомий український артист Олександр Пономарьов останнім часом досить активний у своєму Instagram. Тут артист ділиться з підписниками новими фото чи моментами з життя.

Цього разу у своєму Instagram Олександр Пномарьов розповів, що 11 травня День народження його мами. Цього року їй мало б виповнитися 73 роки. Артист відзначив, що її рідні дуже люблять її та пам'ятають.

Фото зі сторінки Олександра Пономарьова
Фото зі сторінки Олександра Пономарьова

"Сьогодні День Народження моєї Мами - Любові ! Їй мало виповнитися 73 роки ! Пам’ятаємо , любимо , молимося! Царство Небесне !", - написав Олександр Пономарьов під фото.

Також Олександр Пономарьов поділився з підписниками архівним фото своєї мами. На фото мама артиста позує у темній сукні. Вона заплила дві косички, які дуже їй до лиця і вона позує ледь посміхається на камеру.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фото зі сторінки Олександра Пономарьова
Фото зі сторінки Олександра Пономарьова

Раніше ми повідомляли, Пономарьов, Дзідзьо і Мірзоян підірвали YouTube великоднім хітом, заслухалися навіть в Росії.

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Пономарьов став популярнішим за Моргенштерна через Бога.

Також "Знай.uа" писав, що Олександр Пономарьов показав "душу" стародавнього Львова одним відео.