Відома українська телеведуча Лідія Таран досить активна у своїх соціальних мережах. Тут вона ділиться зі своїми підписниками новими світлинами, корисними порадами чи моментами з життя.
Цього разу у своєму Instagram Лідія Таран вирішила показала фанатам свою прогулянку на конях. При цьому телеведуча зізналася, що цілу зиму не каталася на конях та навіть не бачилася зі своєю улюбленицею Агатою.

Лідія Таран, фото з instagram
Лідія Таран, фото з instagram

"Ми з Агатою😀 сімейний портрет😆. Зиму не бачились.. на ранчо в Уляниках за цей час народились нові лошата.. життя неперервне😇🐎🏇🏻", - написала Лідія Таран.

Лідія Таран, фото з instagram
Лідія Таран, фото з instagram

На фото Лідія Таран позує верхи на коні. Для кінної прогулянки зірка обрала стриманий та дуже зручний образ. Вона одягла чорний світшот та штати в тон. Свій образ Таран доповнила рожевою безрукавкою та окулярами. На голову телеведуча одягла світлу кепку.

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розповіла, як заразилася коронавірусом вся її сім'я.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "Одужала, повертається до роботи"