У Києві трамвайні маршрути в центр міста планують прокласти до кінця 2023 року.
Про це розповів заступник міністра фінансів України Олександр Кава, передає телеграм-канал "Київ зараз".
Так, стало відомо, що в Києві планують побудувати трамвайні лінії для швидкісного трамвая, який курсуватиме від вулиці Старовокзальної до станції метро "Палац спорту". Зазначимо, що будівництво трамвайних ліній може початися вже в середині 2022 року. А відкрити новий маршрут можуть до кінця 2023 року.

Трамвай, фото: скріншот з відео
Трамвай, фото: скріншот з відео

" Якщо будівництво почнеться в наступному році, то до кінця 2023-го пасажири з Борщагівки зможуть доїжджати не тільки на вулицю Старовокзальну, де незручна пересадка на метрополітен, а й потрапляти безпосередньо в центр Києва. Цей проект матиме позитивний ефект для більш ніж двохсот тисяч киян", - пояснив Кава.


Запуск цієї трамвайної лінії повинен оптимізувати транспортні маршрути міста.

Нагадаємо, раніше "не хочеш здохнути, тв * рь?": "Гола" пасажирка маршрутки накинулася на чоловіка через зауваження.

Як повідомляє портал "Знай.ua" маршрутку на ходу огорнув густий дим-гальма втомилися, пасажири ледь не посивіли: "водій з вогнегасником..."

Також "Знай.ua" писав, що під Києвом маршрутник отримав кулю в ногу і повіз пасажирів далі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще