У Києві жінка у стані алкогольного сп'яніння на мосту в’їхала у загорожу і перекинулася.
Про це повідомляє "Київ Оперативний".
Так, стало відомо, що у Києві у понеділок, 10 травня на мості Патона автомобіль Nissan в'їхав в загорожу та перевернувся. Виявилося, що за кермом автомобіля перебувала 43-річна жінка.

Фото: "Київ Оперативний"
Фото: "Київ Оперативний"

Варто зазначити що кермувальниця була у стані сильного алкогольного сп'яніння, тест на приладі Драгер показав 3,40 проміле. На щастя у результаті цієї пригоди ніхто не постраждав, сама жінка також не отримала пошкоджень.

Фото: "Київ Оперативний"
Фото: "Київ Оперативний"

"На мосту Патона (у бік правого берега) внаслідок бухого і невмілого кермування жінка в’їхала у загорожу і перекинулася. Тест на приладі Драгер показав 3,40. Отака от жіночка. На щастя, ніхто не травмувався", - сказано у повідомленні "Київ оперативний".

Нагадаємо, що у Києві 27-річний чоловік влаштував страшну ДТП, в якій загинула 17-річна дівчина.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, український таксист з матами вигнав пасажирку через три гривні:Плювки в мою сторону бонусом".

Також Знай.uа писав, що у Львові п'яний у дим таксист "посадив" за кермо покійного батька.