У Києві у Маріїнському парку встановили пам’ятник на честь мам — це валун віком 1,8 мільярда років.
Про це розповіли на Facebook-сторінці “Охматдиту”.
На цьому пам'ятнику викарбували малюнки дітей, що лікуються в Охматдиті. Маленькі пацієнти спеціально намалювали їх до Дня матері. Через малюнки діти намагалися показати всю свою любов до мам.

Фото: Охматдит
Фото: Охматдит

У “Охматдиті”кажуть, що протягом тисячоліть людської історії мами роблять титанічну працю і давно заслуговують на пам’ятник. Адже вони піклуються своїх про дітей й віддають їм всю себе.

Фото: Охматдит
Фото: Охматдит

"Символічно, що для пам'ятника мамам використовуємо спадок нашої планети Землі, що подарувала життя всім людям. На ньому викарбувані малюнки дітей, що лікуються в Охматдиті. Діти спеціально намалювали їх до Дня матері!” – говориться в дописі на Facebook-сторінці “Охматдиту”.

Фото: Охмадит
Фото: Охмадит

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що у сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії у Хмельницькому, з'явилася оригінальна локація-мурал на згадку про відомого співака.

Як повідомляв портал Знай.uа, львів'янам показали, як одягалися жінки у 50-их роках XX століття. На фото видно, як жінка одягнена в елегантне пальто зі стильним коміром.

Також Знай.uа писав, що львів'янам показали, як проводили весілля на Галичині більше як півстоліття тому.