Пасажирам поїзда «Київ-Миколаїв» довелося проїхалися «з вітерцем» і парасольками, оскільки їхній вагон катастрофічно затоплювало дощем.

Відповідні фото та відео опублікувала на своїй сторінці у Facebook Галина Попцова.

«Боюся, що до ранку у цьому потязі «Київ-Миколаїв» пасажири почнуть топити дровами.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Сиджу дома і згадую всякі меми про Укрзалізницю. Сергій Лещенко, шо там, як справи на УЗ?», - підписала вона опубліковані кадри.

«Це який вагон? У нас все норм», «Ооо, у мене 13-й. Крайні вагони, видно, чіпляли вже які знайшли», - кажуть у коментарях її супутники.

«Зарас запитаю, не всім, мабуть, пощастило так романтично їхати. Просто 13 - гарна цифра, везуча, що б там не казали», - зазначає авторка допису, яка перебувала в 17-му вагоні.

«А чи може від електрику на даху потрапити в салон, через ось такі водоспади? Олександр Зубов, допомогу експерта», - цікавляться українці.

«Я теж цим здивована. Мої елементарні шкільні знання волають, що може статися замикання (в разі погіршення ізоляції)», - зізнається пасажирка.

Нагадаємо, раніше Робітники "Укрзалізниці" десятки років живуть в іржавому пеклі: ці кадри покажуть, на скільки все погано

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Кличка хочуть заборонити пральні порошки, витівка чиновників розлютила киян

Також «Знай.uа " писав, що У Запоріжжі Автомийка перетворила Дніпро на зливний бачок, тонни гидоти - у воду