Весела п'ятниця видалася у столичних спецслужб: пенсіонерка викликала поліцію, пожежників та швидку допомогу, бо їй здалося, що її викрадають інопланетяни.

Про це розповіли на сторінці Facebook-спільноти dtp.kiev.ua.

"У Києві Бабусі здалося що її забирають інопланетяни. На місце події прибули всі служби: #ДСНС, #поліція та #швидка. По прибуттю останніх #НЛО покинуло нашу землю", - йдеться в публікації.

Тим часом у Львові спіймали рекордно п'яного водія, який "прославився" витівкою з копами. "Поліція засікла водія біля продуктового магазину на вул. Голоско. Чоловік був настільки п'яний, що не зміг знайти документи, а натомість пред'явив патрульним ковбасу, яку щойно купив в магазині", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру.