У Києві кур’єр служби доставки влаштував шалені перегони із правоохоронцями. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, горе-моторолера ловили поблизу торговельно-розважального центру «Гуллівер».

«Кур‘єри доставок на бездокових моторолерах знову випробують нерви правоохоронців: у центрі міста черговий порушник тікав від поліції. Схоже, що навіть чутно звуки пострілів», - розповіли у спільноті.

Пізніше зявилося повідомлення про те, що порушника на моторолері все-таки наздогнали. «Кинув моторолер і почав тікати пішки. Впіймали і затримали. Сам «залізний друг» направляється на штраф-стоянку. Звідти його вже навряд хто забере», - зазначають автори допису, додаючи, що «нормальний такий штраф чекає на кур‘єра: без водійського, без документів на ТЗ, втеча, аварійна ситуація, ще й під «феном»…».

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

«Bolt, у вас там адекватні співробітники є? Чи всі такі?», - запитують у служби доставки.

«Пора вже навести порядок з цим. Всі ці мопеди переважно крадені, не мають автоцивілки, на водіях немає ніякого майна, у випадку пошкодження ними автомобіля, компенсацію не зіб'єш...», - впевнені кияни.

Нагадаємо, раніше Шахраї пронюхали слабкості "Нової Пошти", українці залишаються без грошей і посилок: "всього два кроки..." Представники "Нової Пошти" поділилися головними правилами безпеки, які допоможуть зберегти нерви і гроші клієнтів

Як повідомляє портал «Знай.uа» Українців змушують переплачувати за повітря на Новій пошті: посилка в кілька разів менше коробки.Клієнти Нової Пошти поскаржилися на упаковку товару

Також «Знай.uа " писав, що "Нова пошта" змінила тарифи на міжнародні посилки: як заощадити 25%. Служба доставки "Нова пошта" розповіла про нову акцію, яка діятиме до кінця травня.