В одному з українських міст несподівано відкрили справжню причину катастрофічного стану вітчизняних доріг.

Відповідне відео оприлюднили у телеграм-спільноті "Україна в шоці".

На кадрах, випадково знятих за допомогою відеореєстратора автомобіля, відображено перехрестя посеред міста. На перехресті біля пішохідного переходу утворилася яма в асфальті.

Поки автомобілі на світлофорі очікують зеленого сигналу, на проїжджу частину виходить пенсіонерка, яка руками вигрібає з ями щебінь і кладе собі в сумку.

Скрін, відео
Скрін, відео

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скрін, відео
Скрін, відео

Скрін, відео
Скрін, відео

"Нарешті знайдена причина раптового зникнення українських доріг", - написали в співтоваристві, публікуючи дивні кадри.

Пояснити поведінку старої жінки складно-швидше за все, їй потрібні камені, і вона збирає їх в найдоступнішому для неї місці. Про те, що вона приносить суспільству збитки, пенсіонерка може навіть не здогадуватися.

Нагадавши, смартфон вибухнув прямо в кишені куртки, чоловік терміново госпіталізований. Смартфон вибухнув, коли чоловік спробував дістати його з куртки.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Франківський ринок загорівся в лічені хвилини, пожежники вибивалися з сил - "Тисячі штучних букетів". Рятувальники розповіли, як перемогли вогонь.

Також " Знай.ua" писав, у Києві автобус з пасажирами згорів на роботі. Рятувальники погасили палаючий автобус.