Кияни зможуть відвідати місця поховання своїх померлих родичів за спеціально розробленим графіком. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко під час свого традиційного онлайн-брифінгу.

За його словами, на період поминальних днів під час карантину до столичних кладовищ запустять додаткові автобусні рейси. Графік курсування цього громадського транспорту оприлюднять трохи пізніше.

За тим, як мешканці міста дотримуватимуться карантинних вимог, слідкуватимуть на кладовищах патрулі Муніципальної охорони і поліції.

Коли та які кладовища дозволять відвідати з 9 по 12 травня:

  • 9 травня - Пирогівське, Корчуватське, Мишоловське, Чапаєвське, Північне, Лісове, Пуща-Водицьке, Меморіал на могилі Невідомого солдата в Парку Вічної Слави, Південне, Святошинське, Братське, Михайлівське, Солом’янське, Совське, Шулявське, Військове, Старообрядне кладовища столиці, а також кладовище Державного історико-меморіального Лук’янівського заповідника.
  • 10 травня – Дарницьке, Позняківське, Бортничанське, Вигурівське, Троєщинське, Звіринецьке, Куренівське, Жулянське, Біличанськое кладовища.
  • 11 травня – Байкове, СКП Київський крематорій, Биківнянське кладовища.
  • 12 травня – Міське кладовище.

Нагадаємо, що у Києві горе-мати морила голодом 6-річну дитину: "сусіди почули моторошні крики"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", українець отримав інвалідність через лікарську помилку: "Випадково вирізали око"

Також, "Знай.uа" писав, що маленька харків'янка ледь не позбулася пальців у школі, вчителі відмахнулися - "Переживе"