Українська актриса, колишня головна героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина у фіналі романтичного проекту вибрала сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта і досі продовжує не тільки будувати з ним стосунки, але і жити.

Пара часто з'являється в Instagram Stories і на цей раз 3 травня Еллерт показав сонячний день і чим вони зайняті у вихідний і святковий день. Закохані погрілися під сонечком на яхті, відпочиваючи разом з друзями.

Мішина трохи вкусила Еллерта за плече, на що Олександр пожартував, що його дівчина зараз його з'їсть, поки чекає на замовлення.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше зворушливі кадри Ксенія Мішина виклала в Instagram-сторіс на своїй сторінці в соцмережі. Щоб не розбудити сина Платона, який міцно спав, лежачи на животі, актриса, пошепки сказала кілька слів.

"Це дуже смішно. Подивитися. Спить мій Тедді в татуюваннях", - пошепки каже Мішина.

Після чуток про розрив Ксенія Мішина і Олександр Еллерт підтвердили, що вони все-таки разом. В Instagram-сторіс чоловік виклав відео, де назвав Ксенію "коханою", а також погодував її ікрою на камеру.

Раніше ми повідомляли, Ксенія Мішина розчулила ніжностями з Олександром Еллертом.

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Еллерт нарешті відповів, куди поділася "Холостячка" Ксенія Мішина.

Також "Знай.uа" писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина показала, хто спить в її ліжку крім Еллерта.