Телеведуча Катерина Осадча, яка зараз разом із чоловіком Юрієм Горбуновим перебуває в Туреччині, опублікувала гаряче пляжне фото.

Сонячною публікацією зірка "Світського життя" поділилася на своїй сторінці у Іnstagram.

"Блакить 💙 на яку можна дивитися вічність. В минулому житті я однозначно жила біля моря, або була моряком :) адже в цьому житті - краще моря може бути тільки море 😂 а який ваш ідеальний відпочинок?", - написала телеведуча під фото.

Катя Осадча, скріншот

"Моречко", "Я теж обожнюю море, це найкращий відпочинок", "Пальці ніг можна було і не виставляти", "Дуже гарно", - пишуть захоплені користувачі у коментарях під публікацією.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто додати, що буквально днями стало відомо про третю вагітність Катерини - зараз вони з чоловіком Юрієм Горбуновим виховують двох дітей - уже дорослого сина від першого шлюбу Осадчої та спільного сина Івана.

Нагадаємо, що Настя Каменських в розкішній сукні потрясла українців: "Ви його затьмарили"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ірина Білик розповіла про пластичні операції, фото до і після: "Здавалося, що негарна"

Також, "Знай.uа" писав, що Нікітюк видала, чому не стала "Холостячкою" замість Огневич: "Вирішила йти на..."