Меру Києва Віталію Кличку, який напередодні запропонував своїм підписникам у соцмережі Instagram звертатися до нього із запитаннями, вже надійшли перші повідомлення такого характеру. Про це він сам розповів у сторіз на своїй сторінці.

Перше питання до столичного градоначальника, як не дивно, стосувалося його боксерської кар’єри.

«Майк Таксон у 54-річному віці повернувся на ринг. Чи можливий такий варіант, що й ви повернетеся?», - запитують у Кличка.

«Все своє життя я боровся на ринзі і досягнув кожної мети. Втім, зараз я продовжую боротися за успіх міста, успіх країни. Це набагато складніше, але я переконаний, що зможу досягти мети, і ми разом переможемо!», - зазначив мер столиці Кличко.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Раніше Кличко розповів киянам, чи діє локдаун. За словами Кличка, після того, як у столиці посилили карантинні вимоги, в міських лікарнях з'явилися вільні ліжко-місця, розраховані на пацієнтів із COVID-19.

Нагадаємо, Сovid-19 в Україні " гасне", рекорди залишилися в минулому - МОЗ оновило статистику на 18 квітня.

Як повідомляв "Знай.ua", хворий українець втік з самоізоляції і зганьбився на всю Польщу: ковбаси закортіло.

"Знай.ua" писав, Охріменко заявив, що бізнес продовжує працювати і під час карантину. Економіст Олександр Охріменко заявив, що офіційно закриті підприємства продовжують працювати нелегально.