У документі він просить показати на рекламних екранах торгівельного центру соціальне відео, присвячене особливому полку спеціального призначення "Азов".

Про це Тамарін розповів у відео на своєму Телеграм-каналі.

На думку ветерана, адміністрація "Гуліверу" може піти на зустріч і показати, що вона готова підтримати країну у той час, як над нею нависла загроза російського вторгнення. Раніше представник адміністрації, пані Атаджанова, заявила, що вони підтримують велику кількість соціальних ініціатив. Апелюючи до цього, ветеран подав звернення з відповідним проханням як соціальну ініціативу.

"Сьогодні я, як ветеран полку "Азов", знову звернувся до керівництва "Гуліверу" з пропозицією зробити свій внесок у зміцнення обороноздатності держави. А саме — продемонструвати на своїх стінах соціальний ролик полку. Це не комерційна реклама, а ролик, який має залучати на службу тих, хто прагне захищати нашу Батьківщину", — заявив Сергій Тамарін у своєму відеозверненні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше група активістів Нацкорпусу пікетувала будівлю ТРЦ. Причиною став прапор ЛГБТ, який транслювали на ньому.