Мер Києва Віталій Кличко запропонував своїм підписникам у соцмережі Instagram звертатися до нього із запитаннями, якщо їх щось цікавить чи турбує. Про це він сам розповів у сторіз на своїй сторінці.

«Запитуйте, що вас турбує? Я відповім на всі ваші запитання щодо Києва, України та інших. Будь ласка, ставте свої запитання!», - запропонував усміхнений Кличко і показав підписникам «лайк».

Отже, охочі напряму поспілкуватися зі столичним градоначальником можуть скористатися цією можливістю і поставити йому наболіле питання просто в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше Кличко розповів киянам, чи діє локдаун. За словами Кличка, після того, як у столиці посилили карантинні вимоги, в міських лікарнях з'явилися вільні ліжко-місця, розраховані на пацієнтів із COVID-19.

Нагадаємо, Сovid-19 в Україні " гасне", рекорди залишилися в минулому - МОЗ оновило статистику на 18 квітня.

Як повідомляв "Знай.ua", хворий українець втік з самоізоляції і зганьбився на всю Польщу: ковбаси закортіло.

"Знай.ua" писав, Охріменко заявив, що бізнес продовжує працювати і під час карантину. Економіст Олександр Охріменко заявив, що офіційно закриті підприємства продовжують працювати нелегально.