У Києві на Караваєвих дачах промишляють досвідчені жебраки, які, судячи з усього, є членами однієї групи. Про це розповіли в співтоваристві «Київ без цензури».

Як повідомляється, Літня жінка жебракує між машинами на світлофорі, і правоохоронці безсилі що-небудь з цим зробити – жебрак повертається знову і знову.

Вона також повчає, Як правильно просити милостиню « "вагітну «жебраку, яку кияни пам'ятають в тому ж» положенні" ще з минулого року.

При цьому уявна вагітна навіть не потрудилася змінити образ, і продовжує просити милостиню у жалісливих городян.

Скрін, Київ без цензури
Скрін, Київ без цензури

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Караваєві Дачі. Літня жінка другий тиждень ходить по проїжджій частині, жебракує серед водіїв, патрульні кілька разів видворяли, все одно лізе і дає інструкцію цієї "бідної нещасної", яка" вагітна» ще влітку стояла в переході метро Позняки, навіть одяг був той же", - відзначають уважні автори повідомлення.

Нагадавши, телефонні шахраї обібрали довірливих пенсіонерів на сотні тисяч гривень: популярна схема досі працює. Правоохоронці затримали організовану злочинну групу.

Як повідомляв портал " Знай", шахрай спритно обвів касирку навколо пальця: як не попастися на новий прийом. Зловмисник намагався обдурити касирку в магазині.

Також "Знай" писав, що молода львів'янка повторила трагічну долю Ганни Кареніної. Жінка загинула на місці НП.