Уродженець Одещини з позивним "Циган" служить в окремій механізованій бригаді. Йому 29 років, і це вже третя його ротація.

До війни чоловік працював у поліції, в ЗСУ опинився у 2015 році. Коли йшла мобілізація, отримав повістку, і разом із сусідом та кумом пішов служити, пише АрміяІнформ.

"Майже півтора року, поки служив за мобілізацією, казав батькам, що працюю у Києві на будівництві. Як закінчив службу, приїхав додому у формі. Мати запитує: «А що це таке?». Кажу: «Приїхав з фронту». І з того часу мати вже все знала. Натепер батьки звикли, що я у війську. Знайомим тоді нічого не розповідав, де я… Перша моя ротація під час мобілізації була в десантно-штурмовій бригаді. Був у артдивізіоні, тому перебували на 2-й, 3-й лініях оборони. Після товариш запропонував підписати контракт із механізованою бригадою, де досі служу", – розповідає "Циган".

Чоловік каже, що найголовніше для піхотинця - витривалість, бо він весь час перебуває на першій лінії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Сьомий рік поспіль ношу форму ЗСУ, то, звісно, моя мотивація – звільнити нашу землю від ворога", – каже співрозмовник.

Військовий, порівнюючи те, що було у війську у 2015 році і є нині, зазначає, що рівень бойової підготовки тепер значно вищий.

Раніше повідомляли, безстрашний лісник пожертвував спокійним життям заради України: "Розумію і відчуваю сенс".

Як повідомляв Знай.uа, український захисник загинув всього після одного пострілу на службі: знайшли, коли було занадто пізно.

Знай.uа писав, українська амазонка пішла на фронт, щоб захистити п'ятьох дітей і Батьківщину: "Душа боліла...".