Киян попередили про нові правила користування підземкою: з 31 березня в столиці перестануть діяти зелені безконтактні карти.

Як повідомили в пресслужбі метрополітену, тепер пасажири повинні використовувати електронний квиток, який продається на станціях, в т-кіосках і в терміналах самообслуговування.

Електронний квиток можна поповнити на станціях підземки, в особистому кабінеті киянина, через додаток Київ Цифровий, а також в терміналах самообслуговування е-квитка і EasyPay. Незабаром електронний квиток можна буде поповнити і в мобільному додатку Ощад 24/7 і в терміналах самообслуговування Ощадбанку, а також на порталі EasyPay.

Разовий квиток, як і раніше, QR-код (на паперових носіях або в електронному вигляді).

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тому варто заздалегідь визначитися із способом оплати у підземці, щоб потім не стояти у довжелезних чергах і не створювати собі незручності.

Нагадаємо, що Віталій Кличко обурений чергам на зупинках громадського транпорту і закликав киян відмовитися по можливості від поїздок.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві, на вулиці Старовокзальній, два трамваї не поділили рейки і влаштували ДТП.

Також Знай.uа писав, що в Одесі водії мартшруток на 168 маршруті влаштували страйк вранці, в п'ятницю, 26 березня.