Киянам продали напівпорожні відра з попкорном в кінотеатрі. Про це розповіли на Telegram-каналі "Народний Ревізор".

Кияни розповіли, що перед локдауном вирушили в один з місцевих кінотеатрів, де їм продали напівпорожні відра з попкорном.

При покупці відра з попкорном були закриті фольгою, тому відвідувачі нічого не запідозрили і вирушили в зал для перегляду фільму. За їхніми словами, коли вони відкрили попкорн то побачили, що в ємностях є отвори, а самі вони наповнені на третину.

"Ситуація була перед локдауном. Пара пішла в кіно, купила попкорн, який при продажу був накритий фольгою. Коли відкрили його в залі, то побачили, що ємність деформована (відірваний шматок), а самого попкорну насипано 2/3." - зазначено в публікації.

Кияни не хотіли йти із залу оскільки фільм вже почався, тому відправили скаргу з фотографіями на наступний день. Однак відповіді за місяць вони так і не отримали.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Так як фільм почався, бажання йти і розбиратися не було. Однак на наступний день була відправлена скарга з фото на пошту адміністрації. Відповіді протягом місяця так і не послідувало." - додали в публікації.

Публікація каналу народний Ревізор: Telegram
Публікація каналу народний Ревізор: Telegram
Публікація каналу народний Ревізор: Telegram

Нагадаємо, що на Тернопільщині рекордно подорожчала соняшникова олія: досить смажити

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка знайшла в пакеті ірисок щурячий послід і отруту для гризунів: "Я трохи відкусила…"

Також, "Знай.uа" писав, що львів'яни поскаржилися на "вагітну" рибу з супермаркету: смердить холодцем