У кількох містах України пасажири громадського транспорту зможуть користуватися безкоштовним Wi- Fi. Така опція буде доступна у чотирьох містах України.
Тому з березня жителі Києва, Львова, Ужгорода та Луцька можуть користуватись Wi-Fi в своїх подорожах по місту. Для запуску такої функції міський транспорт обладнали модемами та поступово покривають більше, ніж 2000 транспортні одиниці. Варто зазначити, що весь транспорт в містах буде покритий повністю до кінця квітня 2021 року.

У громадському транспорті з'явиться безкоштовний Wi-Fi
У громадському транспорті з'явиться безкоштовний Wi-Fi

Ця функція для жителів Києва, Львова, Ужгорода та Луцька доступна вже зараз. Ті автобуси, тролейбуси та трамваї, які мають безкоштовний Wi-Fi мають в салоні спеціальну наліпку, що повідомляє про доступ до FREE Wi-Fi.
Ці наклейки з’являться у всіх транспортних засобах до кінця березня. Що скористатися цією функцією, потрібно підключитись до вказаної в інструкції Wi-Fi точки, переглянути контент тривалістю 7-14 секунд, а далі вільно користуватись Інтернетом.

Безкоштовний Інтернет в транспорті став можливим завдяки бізнес-моделі програмної платформи WIFIBAR PLATFORM.

Нагадаємо, раніше під Хмельницьким військовий КамАЗ потрапив у ДТП з легковиком: загиблих намагаються впізнати

Як повідомляє портал Знай молодий українець загинув у страшній ДТП на заробітках у Словаччині: розчавило

Також Знай писав, що у Тернополі маршрутка з пасажирами роззулася на ходу: мінус два колеса, плюс сивина

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще