З понеділка, 22 березня, Київ офіційно потрапив до "червоної" зони карантину. Тепер всі заклади громадського харчування працюють виключно на виніс, ТРЦ і спортзали закриті для групових відвідувань, а салони і клініки працюють тільки за попереднім записом.

Що стосується транспорту, то він продовжує працювати в звичайному режимі, але кількість пасажирів в салоні не повинна перевищувати 50% посадочних місць. Якщо в тролейбусах, автобусах і трамваях цьому правилу хоча б намагаються слідувати, то столичне метро - справжня клоака. Тому влада прийняла рішення про закриття дверей столичної підземки у пікові години, аби зменшити пасажиропотік, повідомляє Telegram-канал Kyiv NEWS.

"На період тритижневого локдауну в Києві, який почався 20 березня, київське метро обмежуватиме вхід до станцій у пікові години, зачиняючи частину дверей у вестибюлі", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.