З 22 березня українська столиця офіційно внесена у "червону" зону карантину. Тепер всі заклади громадського харчування працюють виключно на виніс, ТРЦ і спортзали закриті для групових відвідувань, а салони і клініки працюють тільки за попереднім записом.

Що стосується транспорту, то він продовжує працювати в звичайному режимі, але кількість пасажирів в салоні не повинна перевищувати 50% посадочних місць. Якщо в тролейбусах, автобусах і трамваях цьому правилу хоча б намагаються слідувати, то столичне метро - справжня клоака.

Мільйони пасажирів щодня проходять через підземку, і це ніхто не контролює. Скільки пасажирів у вагонах метро їде одночасно - це на суд божий. Фото, зроблені з підземки в перший день офіційного локдауну, публікує Telegram-канал "Київ зараз".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Метро з "заповненістю 50% від сидячих місць" виглядає якось так. Тим часом, Кабмін сьогодні своїм рішенням може зупинити і зовсім транспорт в регіонах червоної зони, куди зараз відносяться Київ і Київська область", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.