У Києві дівчина закінчила життя самогубством, зістрибнувши з даху 35-поверхового будинку.

Про це в суботу, 20 березня, повідомив Telegram-канал dtp.kiev.ua і опублікував фото, зроблені очевидцями на місці трагедії.

"У Києві на Харківському шосе, 19 Мега Сіті дівчина вистрибнула з висотки, пробивши дах прибудови. На жаль, смерть настала миттєво. Що стало причиною таких дій встановить слідство" - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Тим часом з Одеси, де через кілька місяців може початися наплив туристів, прийшли доволі тривожні новини. Так, в ЖК "Алтаїр" в 9-й секції сталася жахлива трагедія. Чоловік вилетів з 23-го поверху житлового будинку і впав на легковий автомобіль. Чоловік впав на припаркований біля будівлі автомобіль, повідомляє Одеса Live. Також є інформація, що чоловік, ймовірно, був у стані алкогольного сп'яніння.

Раніше повідомляли, жінка вижбурнула чотирьох дітей з вікна і стрибнула сама: все заради вас.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві 15-річна сирота викинулася з вікна: "у батьків нові сім'ї".

Знай.uа писав, маленький українець хотів втекти з дому по простирадлі і зірвався з висоти: крики, швидка і кров на снігу.