В Києві водій вантажівки вирішив закосплеїти відомий фільм "Пункт призначення" і поставив життя інших водіїв під загрозу.

Фото, зроблене очевидцем, на своїй сторінці в Facebook публікує спільнота "Київ Оперативний". Чоловік перевозив бетонні блоки, навалені купою у кузові. Багатотонні бруски нічим не закріплені, і якщо один з них від різкого гальмування злетить, водію, що позаду, дуже не пощастить.

"Пункт призначення" дивилися? Хлопці, треба експертну думку з приводу безпеки подібних перевезень. Треба зрозуміти це норм або не особливо? Виїзд з Києва в бік Броварів", - написав автор публікації.

Раніше харківський суд призначив покарання водієві, який на смерть збив пенсіонерку на трамвайній зупинці. У вироку суду йдеться про те, що водій вантажівки не дочекався, коли жінка перетне дорогу і скоїв на неї наїзд. Правопорушник пояснив слідчим, що під час руху жодних перешкод не помітив.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь...

НП сталася на проспекті Лобановського недалеко від зупинки Бєлгородська. Комунальники пояснили, що яма утворилася через прорив труби з холодною водою.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.