Під Києвом, в місті Ірпінь, жителі квартири в одному з житлових кварталів вирішили приготувати шашлик, не виходячи з дому. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

За свідченнями очевидців, дивна поведінка мешканців квартири в будинку з ЖК "Річтаун" змусило понервувати їх сусідів – люди винесли на балкон мангал і розпалили в ньому велике багаття.

"Хлопців, хто шашлик буде? Тут у сусіда з ЖК "Річтаун" вже на підході", - написали автори повідомлення.

«У мене в під'їзді якось на балконі 14 поверху шашлик смажили. Пожежники приїхали в повному складі, шашлик дорого їм обійшовся", "По-перше, це красиво", "Напевно, ще досі газ не підключили", "От не треба тільки заздрити! У "Річтауні» живуть, можуть собі дозволити", "Мдяяяяя. Тут же явно відсутність або сильне ураження мозку. Викликати поліцію і дурку", - коментують те, що відбувається на відео, українці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Очевидно, маленька смарт-квартира, духовка до кухні не влізла, а печеного хочеться. Аби сусід зверху не став квіти поливати. Насправді, це масова проблема. Кілька років тому був випадок, коли якісь дивні люди робили шашлик прямо на дитячому майданчику під вікнами багатоповерхівки. Тоді поліція отримала кілька десятків викликів. Приїхавши, поліцейські стверджували, що проблеми не бачать», - розповів один з коментаторів.

Нагадавши, як змінилися ціни на крупи, яйця та овочі за два роки.

Як повідомляв портал Знай.uа, заступник міністра економіки Тарас Качка розповів, якими будуть ціни на продукти в найближчому майбутньому і що на це впливає.

Також Знай.uа писав, що купити якісні ковбасні вироби в Україні не так просто.