По Києву розгулював голий чоловік. З одягу на ньому були тільки маска і шльопанці.

Відео поділилися в телеграм-каналі KIEVMAP.

На опублікованому відео зображений голий чоловік, який перетинає проїжджу частину по зебрі. З "одягу" на ньому тільки чорна маска і фіолетові шльопанці. Примітно, що причинні місця киянин прикриває кухонним начинням - кришкою і ополоником.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

"Зате в масці!", "Тапочки чоткі"," або проспорив"," коли маска реально рятує", " зате в масці. Ось це громадянська свідомість Я розумію", "ще пара локдаунів і половина міста так ходити буде", " Мачо!", "Не всім зрозуміти тонкощі висококультурного перфоменса. Хоча на те і розраховано...",- писали в коментарях кияни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Неадекват в костюмі Адама підняв на вуха все місто: обкусали, свербить. У Чорноморську затримали голого неадеквата, який гуляв вулицями і зайшов у під'їзд житлового будинку. Чоловік скаржився на уявних комах, які нібито покрили все його тіло і кусаються.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Франківську засікли збоченця на червоному велосипеді:"спустив штани, показував дітям". В Івано-Франківську збоченець показував дітям свої статеві органи.

Також «Знай.иа " писав, що Голий киянин прогулявся містом і розбурхав мережу: "чому без маски?" Києвом прогулявся чоловік "у чому мати народила"