На столичній Троєщині, підлітки спробували побити 12-річного хлопчика, проте їм завадили перехожі.

Відповідне відео опублікували в телеграм-каналі "Київ зараз".

На відео видно, як вісім підлітків 12-17 років нападають на підлітка, але через кілька секунд це помічають перехожі, після цього всі починають розходитися.

В результаті нападу у хлопчика порвався капюшон. Відомо також, що підлітки нападають на 12-річного не вперше, крім цього вони йому погрожують.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Якщо Розбудите мене через 100 років і запитаєте чим займаються личинки маргіналів з соціального житла на троє я відповім носять анорак, джоггери і махають ногами", "Біомусор"," майбутнє бидло", " Ох чому так багато в світі жорстоких і з відсутністю мозку людей 😡 🙁 де поліція, чому ніяк не карають цих моральних виродків виправними.. роботами", "і що засвоїли з цього діти? Що і самі знають, тільки той хто сильніше може фізично впливати на слабкого, там де не працюють закони, які зобов'язані захищати, править анархія і терор", "можна перцівкою залити, пару раз. Для профілактики" ," поліцію викликати, протокол за булінг, очевидці є. Далі на заднє сидіння-Відділення-виправні роботи на 15 діб. *ало набити таким буде мало", - писали в коментарях кияни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Підлітків хочуть карати за алкоголь і тютюн: "дивляться на батьків"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Оборзілі малолітки влаштували дикі танці на могилах з камерою: "більше так не будемо"

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові "сині" малолітки побили чоловіка за зауваження: "майбутнє країни підростає"