Популярна українська співачка Джамала вперше показала обличчя свого молодшого сина. Раніше того, як виглядає малюк, фанати достаменно не знали.

Відповідним відео, яким вона поділилася в соцмережі Instagram, Джамала привітала маленького Селіма із тим, що йому виповнилося 9 місяців.

Під постом співачка написала "Вірю в тебе", таким чином, мабуть, натякаючи й на назву однієї з пісень у її новому альбомі.

У коментарях українці щедро роздають похвали не лише співачці та маляткові, але й усій їхній родині.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«Прекрасні дітки, красиві і талановиті молоді люди! Вони для іміджу країни зробили значно більше, ніж ті диванні експерти, що прокинулися з фі коментарями... Чекаємо нових прекрасних кліпів, Джамала!!!», «Спасибі за українські пісні. Вони неймовірні, як і вся ваша творчість і ваша сім'я. Щастя вам!», - пишуть фанати.

«Коли встигло 9 місяців пройти? Час, як мить, летить! Здоров’я вашій сім’ї», «Найщасливіший час в житті! Насолоджуйтеся цим щастям!», «Машалла, Селім же начебто вчора тільки народився, а вже 9 місяців, матусі мої! Нехай буде здоровеньким і щасливеньким!», «Тут і слів не треба», - захоплено пишуть коментатори під відео співачки.

Нагадаємо, молода матуся Джамала поскаржилася на смертельну втому: знайомо кожній жінці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джамала стала реперкою і перейшла на спортивні костюми.

Також портал Знай.uа писав, що Джамала поділилася з шанувальниками зворушливими фото з мамою.