В п'ятницю, 19 березня, у Києві підтвердили 1210 нових випадків зараження коронавірусом. Зараз у лікарнях знаходиться 3453 пацієнтів з ковідом, 53 з яких підключені до апарату штучної вентиляції легенів.

Про це під час брифінгу заявив очільник столиці Віталій Кличко.

"За весь період пандемії в лікарнях столиці не було стільки хворих на коронавірус, зокрема, і тих, хто перебуває у важкому стані та потребує кисневої підтримки. Загалом у стаціонарних медзакладах Києва сьогодні (19 березня – ред.) лікується 3453 хворих на коронавірус, з них 32 дитини. 2433 пацієнти у важкому стані, кисневу підтримку отримують 2852 пацієнти, а під апаратами ШВЛ – 53 хворих. Такої кількості під апаратом штучної вентиляції легень у нас поки що не було", – заявив мер.

Кличко додав, що раніше більшість хворих була похилого віку, тепер же коронавірус почав "молодшати".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше За відмову вакцинуватися-штраф: юристи назвали українцям головні ризики

Як повідомляє портал Знай.ua Головлікар Тернопільщини уколовся слідом за Зеленським і Степановим. Не варто забувати, що обов'язок по щепленнях є у певних категорій працівників.

Також Знай.ua писав, що "Побочка" від вакцин і нові області в червоній зоні-Максим Степанов озвучив, чого чекати українцям. Міністр прибув зі звітом до парламенту.