Телеведучу Марину Леончук постійно тривожать нахабні колектори, які дзвонять на її номер телефону. Про це вона розповіла на власній сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Про дзвінки колекторів, тиск і погрози. Півроку мені телефонують з різних номерів так звані колекторські компанії і запитують, чи знаю я таку-то пані Тетяну, коли я ввічливо пояснюю, що ні не знаю, і прошу видалити мій номер телефону, який вони використовують незаконно, у відповідь чую - а ми вам і далі будемо телефонувати, тому що ця пані вказала саме ваш номер телефону, як людини, яка буде виплачувати взяті нею грошові зобов‘язання», - поскаржилася вона, додавши, що звернулася по пораду до спеціаліста.

Їй підказали знайти колекторську компанію, яка їй телефонує, та написати вимогу припинити дзвінки.

«Коли наступного разу телефонуватимуть, озвучу ще й статті і закони, які вони порушують, телефонуючи мені. Це, як мінімум, закон України «Про захист персональних прав». Якщо і це їх не зупинить, буду звертатись у поліцію, до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини... Але захищати себе я буду», - пообіцяла вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Мав схожу ситуацію. Рекомендую звернутись до поліції! У мене позитивний досвід!», - говорять у коментарях.

«Мені учора увесь день телефонували з різних номерів, але я не відповідаю. Маю таку програму, яка визначає хто телефонує за тим чи іншим номером. Боже! Як там лише не підписані так звані представники «Привату» (вони зазвичай так представляються), я таких матюків навіть не чула. Це гопники, які сидять на нарах і вибивають з людей гроші. Ціла трагедія для довірливих! Хто їм зливає наші номери? Багато хто ведеться, поліція чи кришує, чи ще що... не знаю. Моя порада: не брати трубку і встановити собі таку захисну програму, Вам буде висвітлювати хто і що дзвонить», - рекомендують небайдужі українці.

Раніше повідомляли, "Вважають за лохів...": українці розкрили нову схему Vodafone - тягнуть гроші без дозволу.

Як повідомляв Знай.uа, "Збій - грошей немає": українці бояться підходити до терміналів "ПриватБанку".

Знай.uа писав, колектори українського банку погрожували 9-річному хлопчику.