6-річна мешканка Києва потерпала від власної матері, яка морила її голодом. Дику історію, яка трапилася на Вітряних горах, припинили сусіди: з квартири стали доноситися моторошні крики і люди викликали поліцію.

Як повідомили в прес-службі київської Нацполіції, мешканці будинку на вулиці Осиповського поскаржилися на крики з квартири 32-річної сусідки. Люди пояснили, що там проживає її 6-річна дочка, і він переживають за її безпеку. Патрульні, які приїхали на місце події, намагалися поговорити з жінкою через зачинені двері.

Господиня квартири категорично відмовилася відкривати і покривала правоохоронців лайкою. Копи помітили, що всі вікна відкриті навстіж і це явно говорить про те, що дитина знаходиться у небезпеці. Правоохоронцям довелося виламувати вхідні двері. Всередині знаходилися 32-річна господиня квартири в неадекватному стані і її 6-річна донька. Дівчинка зізналася, що нічого не їла вже кілька днів і не ходила в школу. В оселі панував повний безлад, а холодильник був абсолютно порожній.

На місце події викликали медиків, які оглянули дівчинку і в задовільному стані госпіталізували. Маму дівчинки забрала спеціалізована бригада в інший медзаклад. Подальшу долю дитини вирішуватимуть соціальні служби. Зараз проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, горе-мати довела 15-річну доньку з інвалідністю до дистрофії: "Важила 9 кілограмів!"

Як повідомляв "Знай.ua", під Харковом горе-мати залишила голодних малюків у холоді: "Бродив по вулиці в майці і колготках"

Знай.ua писав, в Дніпрі потопаючі в смітті малюки викликали поліцію до себе додому: "Краще дитбудинок, ніж таке життя"