Популярна українська телеведуча Лідія Таран зворушливо привітала свою маму із ювілеєм – їй виповнилося 70 років. Відповідні фото з’явилися на Instagram-сторінці проекту «Життя відомих людей» від телеканалу «1+1».

За словами 43-річної Лідіїї, її 70-річна мама зовсім не почувається на свої роки.

«Їй завжди ніколи! Ночами вона пише вірші і пече пироги. Зранку вона іде на мітинг, бо країна ж у біді! Удень на неї чекають грядки, бо ж огірки й помідори самі не виростуть! Вічна оптимістка, революціонерка і рятівниця. Мамусі сьогодні 70! Я щаслива, що досі можу ось так на ручках в неї посидіти. І почуватись – донечкою», - зазначила телеведуча.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Вітання матусі й донечці! Ви красуні!», «Яка молода, красива мама!», «Як дві сестри – супер-красиві!», - захоплюються в коментарях українці.

«Найщиріші вітання чудовій людині та вдячність за світлі спогади під час спільної праці!», - додають ті, хто особисто знає маму Лідії Таран.

Нагадаємо, що Астаф'єва перетворилася на руденьку бестію заради Нікітюк і Каменських: "Помадка-кучерик"

Як повідомляв портал "Знай.uа", як виглядала Тіна Кароль 10 років тому: архівні фото приголомшили українців

Також, "Знай.uа" писав, що мокра Оля Полякова засвітила своїх улюблених "кумушек": "Русалки мої"