Під Києвом правоохоронці допомогли дістатися до лікарні жінці, яка поспішала на пологи. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, посилаючись на інформацію столичної поліції.

Зазначається, що все відбувалося в Борисполі.

«Сьогодні, о 7:30 ранку, до поліції зателефонував чоловік та повідомив, що він везе до Києва з села Мирне сестру своєї дружини, яка ось-ось має народжувати», - розповідають правоохоронці.

Вони зазначили, що все відбувалося в годину пік, тому дорога до пологового могла бути непередбачуваною.

Екіпаж патрульних зустрів автомобіль заявника та супроводжував його до столиці, а там передали його київським колегам.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

«А чому не викликати швидку??? По-перше, переїзд під наглядом фахівців і так само з спецсигналами. У разі пологів, машина зупиняється, лікар і фельдшер в змозі прийняти пологи (у них навіть дипломи є). Швидка везе в пологовий будинок, зазначений в обмінній карті, в разі ускладнень в найближчий. Чи хороший понт дорожчий за гроші?», - дивується дехто з киян.

«Швидка до них буде хвилин 15-20 їхати. А так він посадив відразу в машину і погнав. По дорозі видзвонив поліцію, що б допомогли супроводити», - пояснюють йому коментатори.

«І тут намалювався мудак на Лексусі, який тож хотів народити», «А потім в Києві якийсь мудак на Лексусі прилаштувався і відтіснив Опельок із породіллею», - зазначили містяни.

Раніше повідомляли, львівські лікарі дивом врятували вагітну з "вмираючим" жовчним: довелося різати.

Як повідомляв Знай.uа, безкоштовні аналізи для українців: на що варто розраховувати громадянам після візиту до лікаря.

Знай.uа писав, лікарі зробили кесарів розтин чоловікові з серцевим нападом: "Мої геніталії ніхто не помітив?".