Відома українська ведуча Соломія Вітвіцька має понад 200 тисяч підписників у Instagram, але зірка не збирається зупинятися на цьому.
Тому вона й надалі активно розвиває сторінку та ділиться тут новими світлинами, подробицями з життя чи корисними порадами.
Цього разу Соломія Вітвіцька потішила своїх підписників атмосферним весняним фото. На цій світлині телеведуча виглядає дуже ніжною та чуттєвою. Соломія закрила частину свого обличчя піонами та ледь перевідкрила вуста.

Соломія Вітвіцька, фото з instagram
Соломія Вітвіцька, фото з instagram

Для фото відома телеведуча обрала стриману сукню з візерунком та ніжний манікюр рожевого кольору. Свій образ Соломія Вітвіцька доповнила розкішними локонами та стриманим макіяжем з золотавими відтінками.

" Приїжджав @olegbogdancom - залишив загадкові кадри😉", - так Соломія Вітвіцька підписала оприлюднену в Instagram світлину.

Нагадаємо, що Соломія Вітвіцька показала подарунок від таємного шанувальника:"у розлучення є переваги".

Як повідомляв портал Знай.ua, Соломія Вітвіцька показала, що їсть на сніданок: таке не кожен витримає. У себе на сторінці в Instagram дівчина зняла stories, де показала свій варіант сніданку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також Знай.ua писав, що Соломія Вітвіцька розповіла своїм підписникам, як збирається провести вечір. Цього разу вона віртуально "вирушила до театру" на виставу за твором видатної української поетеси Лесі Українки, якій незабаром святкуватимуть ювілей.