Колишній начальник житомирського управління ДАІ п’ять років судиться за дві пари зіпсованих джинсів.
Про це повідомляє портал "zhitomir.info".
Так, стало відомо, що ексначальник управління ДАІ в Житомирській області Володимир Недільський з 2015 року судиться з житомирським ТОВ "Єврофіш" через джинси, які пошкодила хімчистка. Богунський районний суд Житомира 2 листопада 2015 року відкрив провадження за позовом Недільського про стягнення матеріальної та моральної шкоди. Причина позову – дві пари джинсів марки Zilli, які позивач оцінив в 47 тис. 748 грн, які після хімчистки стали непридатні для використання.

Скріншот з ухвали суду від 19.04.2016 р.
Скріншот з ухвали суду від 19.04.2016 р.

За час розгляду у справі призначалися кілька експертиз, які мали, зокрема, встановити під впливом яких причин змінилась якість товару та виникли різного роду дефекти. Зазначимо, що 21 грудня 2016 року суд доручив провести експертизу ФОП з міста Олександрія Кіровоградської області.
Через пів року, в червні 2017 року, суд отримав висновок експерта, але представник позивача подав до суду клопотання про призначення повторної судової товарознавчої експертизи, проведення якої просив доручити Житомирському науково-дослідному експертно-криміналістичному центру МВС України.

Скріншот з ухвали суду від 27 жовтня 2017 року
Скріншот з ухвали суду від 27 жовтня 2017 року

В листопаді 2018 року експертно-криміналістичний центр МВС повідомив, що не може провести зазначену експертизу і суд вирішив доручити її Київській незалежній судово-експертній установі, але й там експертизу не зробили. Згодом позивач перестав ходити на судові засідання, тому суд вирішив залишити позовну заяву Володимира Недільського про стягнення матеріальної та моральної шкоди без розгляду.

Скріншот з ухвали суду від 2.11.2020 р.
Скріншот з ухвали суду від 2.11.2020 р.

Такі рішення позивача не задовольнило, його представник подав апеляцію. Від 2 листопада 2020 року суд поновив провадження у справі. Зазначимо, що й до цього часу суд розглядає позов Володимира Недільського про стягнення з ТОВ "Єврофіш" матеріальної шкоди в розмірі 47 тис. 748 грн та 5 тис. грн моральної шкоди. Чергове засідання у справі призначене на 19 квітня 2021 року.

Скріншот з ухвали суд
Скріншот з ухвали суду

Нагадаємо, що у Берліні відбудеться економічний форум за участю української делегації

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", архітектор Чорна розповіла про загрозу добудованих балконів

Також, "Знай.uа" писав, що українці віддали державі понад 140 мільйонів за старі авто: ВАЗ і Daewoo виявилися найпопулярнішими