У Києві немовля підкинули під пологовий будинок. Про це повідомили у сюжеті ТСН.

Як зазначається, новонародженого малюка залишили під так званим "вікном життя" в Перинатальному центрі – спеціально обладнаним місцем, у якому матір може залишити дитину, при цьому залишившись анонімом.

Зазначається, що невідома мама залишила крихітку загорнутим у ковдру, із запискою, у якій вказала дату та час його народження.

Лікарі оглянули малюка і встановили, що він цілком здоровий та народився у визначений термін. Жодних проблем зі здоров’ям у нього немає.

Медики вже назвали хлопчика Миколою – далі його переведуть до будинку дитини, звідки, якщо пощастить, його зможуть всиновити майбутні названі батьки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скрін, відео
Скрін, відео

Скрін, відео
Скрін, відео

Не виключено також, що по малюка повернеться його біологічна матір – у неї є можливість забрати дитину, довівши батьківство через ДНК-експертизу.

У Перинатальному центрі додають – малюку неабияк пощастило стати одним із тих чотирьох немовлят, матері яких вирішили не позбавляти дитину життя, а дати шанс у «Вікні».

Скрін, відео
Скрін, відео

Скрін, відео
Скрін, відео

Нагадаємо, раніше Українка викинула новонароджену дитину в туалет, копи обімліли: "нічого не скажу"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Горе-мати кинула однорічну дочку вмирати в порожньому будинку: повернулася через 10 років і обімліла

Також «Знай.uа " писав, що 12-річна школярка розповіла, хто справжній батько малюка і вразила зізнанням: "надивилися фільмів"